Disclaimer
Ondanks de zorg die Hoveniersbedrijf Rietveld besteedt aan de correcte invoer van gegevens op deze site, kan Hoveniersbedrijf Rietveld niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens op de website www.hoveniersbedrijfrietveld.nl.

Bezoekers en/of gebruikers kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Hoveniersbedrijf Rietveld aangeboden online informatie. Bij twijfel over de juistheid van de gegevens of bij constatering van onjuistheden vragen wij u contact met ons op te nemen.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Hoveniersbedrijf Rietveld. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiŽren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van Hoveniersbedrijf Rietveld. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze website, wordt door Hoveniersbedrijf Rietveld uitdrukkelijk afgewezen. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

© 2008 Hoveniersbedrijf Rietveld
Alle rechten voorbehouden

Privacyverklaring
Hoveniersbedrijf Rietveld respecteert de privacy van alle bezoekers/gebruikers van haar site en draagt er zorg voor, dat de persoonlijke informatie die de bezoeker/gebruiker verschaft, altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonlijke gegevens van de bezoeker/gebruiker zullen nooit ter beschikking worden gesteld aan derden.

Gegevens over het gebruik van www.hoveniersbedrijfrietveld.nl en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers/gebruikers helpt Hoveniersbedrijf Rietveld om haar site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
© 2009 Hoveniersbedrijf Rietveld. Alle rechten voorbehouden.